Bryllup & Konfirmation

Den store dag

uanset om det er din konfirmation eller jeres bryllup, så er det en kæmpe dag. En dag hvor alt er planlagt og i glæder jer til at opleve, sanse og nyde det store øjeblik hvor et “ja” lyder højt og tydeligt. Selvfølgelig bliver man helt overvældet af de mange følelser, indtryk og glade stemning, at dagen sygner hen i hukommelsen.

Det er her vi kommer ind, Vi sørger for at forevige den store dag, uanset om det er konfirmationer eller bryllupper. Vi dækker alt fra kirkehandlingen til brudevalsen og sætter en ære i at levere et stykke kvalitetsprodukt

Vi samarbejder med en af Danmarks førende Print-labs og kan leverer alt i print og bøger. Vi kan endda stå for “engangs-kameraer” hvor vi placerer et engangs-kamera på hvert bord og opfordrer gæsterne til at bruge dem. Derefter bliver de samlet ind og fremkaldt/scannet og leveret til jer.


Skriv eller ring for et skræddersyet og uforpligtende tilbud:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Captcha
captcha